Of the nothingness




Ibland blir jag äcklad av andra människors lycka... De där som bara inte kan sluta le.
Ikväll är Malin och David Watson mina "offer". Dom måste vara de mest extremt glada människor jag sett.
Dessutom har de ett så passande, perfekt skratt som klär sig utmärkt till leendet. Usch.
Det är ofta jag tycker att de breda leendena och högljudda skratten är förfärligt falska.
Som att man är rädd för att visa vad som gömmer sig bakom de vita tänderna och glittrande ögonen.
Dessutom märker jag, när jag står framför spegeln, att jag har samma ansiktsuttryck när jag ler hysteriskt som när jag är livrädd. Kanske visar detta något?

Use it or lose it

Dagens roligaste ord måste vara "blygdkapsel". Att detta borde bli en stor hit under våren tror jag minsann att Blondlinus har helt rätt i.
Blygdkapsel är en typ av accesoar (tror jag man kan kalla det) som liknar en suspensoar. Fast som sagt tror jag det är mer för utseendets skull än att vara något typ av skydd.
Eftersom att detta verkar vara den "bästa" bilden man kan få tag i så publicerar jag väl den då....
Japp så ser den ut, blygdkapseln. (Karl V på bilden)

När jag tittade på fråga doktorn häromdagen pratades det om impotens. Inte världens muntraste ämne, inte heller en speciellt munter urolog, även om programledarna höll gnistan uppe.
I alla fall så sa den inte-så-muntra urologen en jävligt konstig grej. Nämligen "use it or lose it".
Det har fått mig att tänka en del... jag kan förstå att man tänker så när man ska rensa garderoben. Om man inte använder den där gamla t-shirten från 96 så kan finns de ingen idé att spara den. (fast det kanske var mer "use it or get rit of it"... )
Men kan man verkligen använda sig av "use it or lose it" när det gäller en manslem?

(Klaga inte på manslem... jag hade lite svårt med ordvalet. Är det okej att skriva penis? Det är det nog, bara jag som tycker de är lite skämmigt... Fast i och för sig så låter ju manslem som en gammal kärring... Äsch då är det nog det jag är trots allt.
)





Dagens låt: Mr. Pitiful, Andrew Strong
Bild: Wiki

Tro på förändring, tro på Michelle

Michelle Obama. Ja, det är namnet av den nu största modeikonen. Och detta faktum är så viktigt att vi kan sluta fokusera på allt annat.


Titta här hur hon klär i den lila klänningen. Folk har jämfört henne med Carrie från sex and the city när hon bär denna styrsel...

    
 Titta även på dessa bilder där hon bland annat matchar sin egna och barnens kläder, vilket hon gör på ett mycket elegant sätt.


Och titta här vilken kärlekfull och hängiven fru, kan man önska sig nåt bättre?

Juste politiken var de ja. Äsch, strunt i sånt. Det är ju inte direkt som att USA är världens stormakt i vilket fall...



Nånting som jag aldrig kommer ifrån.

Jag kan svara på din fråga men det tar en minut
För sagan om fåglar som piper den tar aldrig slut
Ett paradis utan fördomar, jag tar dig dit ut
Om du väntar med din slutsats tills sagan är slut









Bild: Monkey P

Surreal, but nice.

Idag blev en klassiker, på många sätt.
Jag var hemma från skolan, kände mig seg och trött men kan ana att det inte är orsak nog och alltså räknas som skolk. Klassiskt.
Eftersom att jag hade lite dåligt samvete över att jag stannat hemma tänkte jag att jag skulle passa på att göra något nyttigt, så jag började städa. Detta slutade med att jag hann städa halva rummet innan jag gav upp av självömkan. Klassiskt.
Snart hamnade jag framför tv:n tittandes på Notting Hill och ätandes Ben &Jerrys. Klassiskt.


I'm also just a girl, standing in front of a boy... askig him to love her.

Tänkte berätta lite om purjolök.

Vad ska jag bli?
Vad är jag nu?
Vem är jag?
Och vem är du?
Du och jag i samma fas,
stoppar ner sugrören i samma glas.










av mig en orange vinternatt.

Och sol går opp och sol går ner.

Idag har varit en sådan där dag då man är förvånansvärt duktig. Det hela började med att jag lagade mat till familjen! Det var självklart mat som jag i vanliga fall inte tycker speciellt mycket om, nämligen fläskpannkaka. Men vem var det sen som åt massiva mängder av pannkakan? Jo, jag såklart.
Kanske var det för att maten på något sätt smakar bättre när man lagat den själv eller så var det på grund av dagens andra insats, de fyra avlastningarna på sopptippen. Ja, där fick jag minsann känna mig som den man jag är. Riktigt macho.
Och som jag såg ut sen, i röd- och vitprickiga gummistövlar och gammelmorfars mekarjacka. Jag känner mig så härligt praktisk och händig bara jag klär på mig mekarjacka. Den är ju själklart blå med svart krage som mekarjackor ska vara.
Det vore något för blondinbella... "Hej allihopa, idag ska jag visa er hur man klär sig som snyggast när man mekar. Ett måste är de prickiga gummistövlarna, mina är från gucci. Sen är det väldigt viktigt att man köper en kvalitéts mekarjacka... För att känna sig vardagsfin är det ett måste att fixa naglarna innan man mekar, mina ska vara superkorta och en fin detalj kan vara jorden under naglarna. Coolt va?"
Nu svävade jag visst bort lite, men i alla fall så tycker jag det är riktigt mysigt att hålla på med vardagliga sysslor som matlagning och trädgårdsarbete. Missförstå mig rätt - inte i stora mängder men sisådär någon gång i månaden.
Fast vänta nu, matlagning är ju inte så farligt. Äta bör man annars dör man, eller hur va de?
Men nu ska jag gå och utföra duktighets-syssla nummer tre, cykla.




Godnatt

Det är en utopi, tror jag

"Du tycks bära på en del ackumulerad ilska. En gammal vän längtar efter ett livstecken från dig."

Ja det måste vara så. Jag är nog en ballong, som har fyllts mer och mer med ilskan. Än så länge är det väl en del men va händer när ballongen blir så full att den smäller? Kanske är det en oändlig ballong som jag kommer bära på hela mitt liv?
Det är roligt det där med horoskop. Jag har i alla fall insett varför man säger att de ger otur att läsa de andra stjärntecknen. Jag kunde idag känna igen mig i alla utom skorpionen, för mig är det hur man bevisar att horoskop är en ploj.
Fast det där med en gammal vän vet jag ju inte. Hmm, vem skulle det va? Spännande.
Detta får väl bli mitt livstecken då. Jag menar om det inte är som det står i horoskopet så får man väl framkalla det själv...

Kan innehålla spår av tro, hopp och kärlek.

     
De var i alla fall vackert i natt.

Why do you shit where I eat?



Så, vad har hänt den senaste tiden?
Igår färgade jag styvmors hår och oj, oj, oj!
Blond, japp det är vad det stod på förpackningen men resultatet blev något helt annat... Man kan nog kalla det en blandning mellan brunt, grönt och svart. Fiiint.
Nej jag ska inte vara negativ. Så länge styvmor själv är nöjd så borde väl inte jag klaga.
Och idag har jag tittat på Another gay movie med Nenne. Ja, egentligen har jag väl inte mycket att säga om den. Man måste helt enkelt se den själv för att förstå.
Julen börjar avta nu, känner du det?


Jag har varit där själv, är det så konstigt?

Varje dag är det nytt år, ny tid, nya händelser. Vissa saker är överskattade. "tänk på barnen i afrika". Har plockat tusentals vuxenpoäng den senaste tiden. Duktig är vad jag är, i alla fall enligt mamma...
Idag tror jag dock att jag förlorad en del vuxenpoäng. Eller kanske är det moget att gå runt i underkläderna o sjunga med till snook, timbuktu och petter? Kändes som att jag var en av dem, en svensk hiphoppare. Grannarna blev publiken, borsten blev mikrofon, sovrummet blev scenen, golvet blev ett dansgolv och spritpenmålningarna på mina armar blev tattueringar. Jag var cool.

RSS 2.0